­
Hajjjjj

bg premier

sivo premier

  

 Pogledajte iznutra 

Avast Premier je paket pun mogućnosti da vam ponudi najviše sveobuhvatne sigurnosti iz naše ponude.  

   
 PC, ANTIVIRUS I ZAŠTITA KUĆNE MREŽE 
   
intelligent antivirusInteligentni antivirus

Otkriva sve vrste neugodnih prijetnji, od virusa do zlonamjernih programa. Da, čak i spyware, ransomware i phishing napade.

smartboxPametna pretraživanje

Maksimalna ušteda vremena. Provjerite svoje računalo i mreže za sve vrste problema sa samo jednim jednostavnim klikom.

 
hnsSigurnost kućne mreže

Je li vaš ruter postavljanje ispravno? Mi ćemo vam reći. Inače, bilo tko može provaliti u Vašu mrežu i sve što je povezano s njom (kao računalo, telefon ili pisač).

 
browser cleanupČišćenje internet preglednika

Oslobodite se alatnih traka, dodataka i proširenja koji su instalirani bez da ih primjetite - i bez vašeg dopuštenja.

 
sandbox 1Sandbox

Jeste li ikada skinuli datoteku sa servera i sumnjali da ima virus? Testirajte datoteke u zatvorenom prostoru i zadržite ostatak svog računala sigurnim.

 
password managerLozinke

Previše lozinka, nijedna sigurna? To je prilično često. Sjetite se samo jedne i Lozinke će se pobrinuti za ostalo.

 
firewallFirewall

Zaključavate ulazna vrata da udaljite lopove iz svog doma - pa zašto bi vaše računalo bilo drukčije? Firewall Vas čuva sigurnim od svih vrsta uljeza.

 
 
SIGURNO PLAĆANJE I BANKOVNE TRANSAKCIJE
secure dnsSiguran DNS

Postavke rutera mogu biti promijenjene kako bi Vas povezale s lažnim stranicama. Zašto? Dakle, hakeri mogu ukrasti vaše bankovne podatke. Siguran DNS čuva sigurnost online bankarstva.

 
safezoneSafeZone

Plaćajte i bankarite sigurno, bez da itko vidi Vaše podatke. SafeZone stvara zaštitni prostor u koji hakeri - i bilo tko drugi - ne može pristupiti.

 
anti spamProtiv spama

Spam nije samo neugodno. To može biti opasno, previše. Internet Security vas drži - i svoj novac - siguran od prijetnji kao što su phishing e-pošte.

 
 
PREVENCIJA
automatic software updaterAutomatici Software Updater

Internet je pun opsežnih vodiča o tome kako iskoristiti sigurnosne probleme u zastarjelog softvera. Ključ je da budete brži od hakera. Automatski.

data shredderData Shredder

Prodajte računalo, a ne svoju obitelj. Dijelite li svoje računalo, poslali ste ga na popravak ili ćete ga prodati? Lako je oporaviti izbrisane datoteke. Obrišite ih zauvijek.

  
PRAKTIČNOST
in product supportPodrška u samom proizvodu

Imate li problema s Avastom? Ne morate tražiti daleko da biste dobili pomoć. Samo nam pošaljite poruku iz Vašeg Pro Antivirusa.

 
avast accountAvast račun

Svi vaši Avast-zaštićeni uređaji na jednom praktičnom mjestu. Upravljajte licencama, mobilnim uređajima i ostanite super organizirani na jednostavan način.

 
  

Zahtjevi sustava


Mi nismo zahtjevni. Sve što trebate je računalo sa sustavom Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista ili XP SP3 * - što vidimo imate, 256 MB RAM-a i 1,5 GB prostora na tvrdom disku. I to je to.
* Obe 32- i 64-bitne verzije, osim Starter i RT izdanja.

  
­