AVG Antivirus Business Edition

Već od 42,34 €/319,01kn
Dostupno
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Značajke:

Zaštita računala i datoteka

Sigurnost podataka

Šifrira i pohranjuje vrijedne dokumente ili bilo koje druge datoteke na virtualni disk zaštićen lozinkom izravno na uređaju.

AntiMalware (AVG rezidentni štit)

Radi u pozadini i pruža kontinuiranu zaštitu skeniranjem sistemskih datoteka i pomaže u otkrivanju, uklanjanju i sprječavanju širenje virusa i zlonamjernih softvera.

AVG Protušpijunski softver

Pomaže u zaštiti identiteta od špijunskog softvera i softvera koji prati osobne podatke. Također štiti lozinke i brojeve kreditnih kartica.

File Shredder

Uobičajeno brisanje nije uvijek dovoljno da podaci pouzdano nestanu. File Shredder sigurno briše podatke kako bi spriječio neželjeni oporavak.

Sigurnost podataka

Šifrira i pohranjuje vrijedne dokumente ili bilo koje druge datoteke na virtualni disk zaštićen lozinkom izravno na uređaju.

AVG Anti-Rootkit

Pomaže u otkrivanju i uklanjanju opasnog rootkit softvera koji skriva drugi zlonamjerni softver koji želi preuzeti kontrolu nad računalima vašeg kupca.

Otkrivanje AI

Napredna umjetna inteligencija dizajnirana za proaktivno prepoznavanje uzoraka zlonamjernog softvera koje naš tim AVG Threat Labs još nije katalogizirao. AI Detection se neprestano obučava putem telemetrijskih podataka naših korisnika.

 

Zaštita na webu

AVG WiFi Guard

Otkriva nesigurne WiFi pristupne točke koje koriste hakeri upozoravajući korisnike kada njihovo računalo pokuša pristupiti nepoznatoj javnoj ili privatnoj WiFi mreži.

Mrežni antivirus

Pomaže u zaštiti mreže od širenja virusa i zlonamjernih softvera.

Zaštita poslužitelja datoteka AVG

Osigurava privatnost podataka o klijentima i sigurnijem provođenju mrežnih transakcija.

AVG LinkScanner® Surf-Shield

Aktivno provjerava web stranice koje korisnici kliknu i upozorava korisnika ako otkrije bilo što sumnjivo.

AVG Online Shield ™

Otkrivanje u oblaku za zaštitu korisnika od opasnih preuzimanja brže nego ikad.

AVG poslovni Firewall

Pomaže u blokiranju hakera koji pokušavaju pristupiti podacima pohranjenim na uređajima i mreži. Također pomaže u sprečavanju zlonamjernog softvera koji preuzima računala ili prijenosna računala i radi na žičanim i bežičnim mrežama.

 

Način rada

AVG daljinsko upravljanje

Daljinsko upravljanje omogućuje administratoru daljinsko instaliranje, ažuriranje i konfiguriranje AVG-a na umreženom računalu - s jednog mjesta. I AVG se automatski ažurira, tako da uvijek možete biti sigurni da je vaše poslovanje zaštićeno od najnovijih prijetnji.

AVG nečujni način

Ova posebna postavka daje korisnicima i IT administratorima dodatnu razinu kontrole dopuštajući onemogućavanje nepotrebnih obavijesti.

AVG Smart Scanner

Pametni skener skenira uređaje samo kada se ne koriste, tako da ne smeta u radu - štedi vrijeme i omogućava korisnicima da se usredotoče na svoje poslovanje. Kako bi vrijeme skeniranja svelo na minimum, Smart Scanner također zanemaruje datoteke koje je već skenirao i zna da su sigurne.

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:AVG Antivirus Business Edition