AVG File Server Business Edition

Već od 17,50 €/131,85kn
Dostupno
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Značajke:

Sigurnost SharePoint poslužitelja

Pomaže u zaštiti Windows Sharepoint poslužitelja od hakera, zlonamjernog softvera i virusa

 

Zaštita na webu

AVG Sigurnost Windows poslužitelja datoteka za SharePoint

Pomaže u održavanju poslovnog integriteta osiguravajući da se njihovi podaci čuvaju privatno i da se mrežne transakcije provode uz pojačanu sigurnost.

 

AVG AntiVirus

Blokira, uklanja i sprječava širenje virusa i zlonamjernog softvera.

 

AVG dodatna obrana

Dodatni sigurnosni sloj pomaže u obrani od napada zlonamjernog softvera koji pokušavaju izmijeniti, preimenovati ili izbrisati bilo koju AVG datoteku.

 

AVG Protušpijunski softver

Pomaže u zaštiti korisničkog identiteta i skrivanja od špijunskog softvera i adware-a koji prate osobne podatke. Također štiti lozinke i brojeve kreditnih kartica.

 

AVG Anti-Rootkit

Pomaže u otkrivanju i uklanjanju opasnih rootkitova koji skrivaju zlonamjerni softver koji želi preuzeti kontrolu nad uređajima.

 

AVG mehanizam za skeniranje

Naši najnapredniji algoritmi do danas skraćuju vrijeme skeniranja kako bi pomogli korisnicima da rade učinkovitije i učinkovitije.

 

AVG Smart Scanner

Smart Scanner skenira uređaje samo kada se ne koriste, tako da to ne ometa rad - štedi vrijeme i omogućuje fokus na poslovanje. Kako bi se vrijeme skeniranja svelo na minimum, Smart Scanner također zanemaruje datoteke koje je već skenirao i zna da su sigurne.

 

AVG nečujni način

Ova posebna postavka daje korisnicima i IT administratorima dodatnu razinu kontrole dopuštajući onemogućavanje nepotrebnih obavijesti.

 

AVG daljinsko upravljanje

Daljinsko upravljanje omogućuje administratorima daljinsko instaliranje, ažuriranje i konfiguriranje AVG-a na svim uređajima i cijelim mrežama s jednog mjesta. AVG se i automatski automatski ažurira tako da vaši klijenti uvijek mogu biti sigurni da je njihovo poslovanje zaštićeno od najnovijih prijetnji.

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:AVG File Server Business Edition