AVG Internet Security Business Edition (Legacy)

Već od 51,35 €/386,90kn
Dostupno
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Značajke:

Zaštita računala i datoteka

CyberCapture

Izolira nepoznate datoteke u sigurnom okruženju i uspostavlja dvosmjerni komunikacijski kanal s vama i AVG-ovim timom stručnih sigurnosnih analitičara.

AntiMalware (AVG rezidentni štit)

Radi u pozadini i pruža kontinuiranu zaštitu skeniranjem sistemskih datoteka i pomaže u otkrivanju, uklanjanju i sprječavanju širenja virusa i zlonamjernih softvera.

AVG Protušpijunski softver

Pomaže u zaštiti identiteta vašeg klijenta od špijunskog softvera i adware-a koji prate osobne podatke. Također štiti lozinke i brojeve kreditnih kartica.

AVG Anti-Rootkit

Pomaže u otkrivanju i uklanjanju opasnih rootkitova koji skrivaju drugi zlonamjerni softver koji želi preuzeti kontrolu nad korisničkim uređajima.

Otkrivanje u stvarnom vremenu

Tehnologija otkrivanja zasnovana na oblaku koja pomaže u prepoznavanju čak i najnovijih inačica i izbijanja malware-a u stvarnom vremenu.

Otkrivanje AI

Napredna umjetna inteligencija dizajnirana za proaktivno prepoznavanje uzoraka zlonamjernog softvera koje naš tim AVG Threat Labs još nije katalogizirao. AI Detection se neprestano obučava putem telemetrijskih podataka naših korisnika.

AVG mehanizam za skeniranje

Naši najnapredniji algoritmi do danas skraćuju vrijeme skeniranja kako bi pomogli učinkovitijem radu.

File Shredder

Uobičajeno brisanje nije uvijek dovoljno da podaci pouzdano nestanu. File Shredder sigurno briše podatke kako bi spriječio neželjeni oporavak.

Sigurnost podataka

Šifrira i pohranjuje vrijedne dokumente ili bilo koje druge datoteke na virtualni disk zaštićen lozinkom izravno na uređaju.

 

Zaštita e-pošte

AVG zaštita e-pošte

Pomaže u održavanju e-pošte sigurnom od zlonamjernog softvera i virusa, smanjujući vrijeme zastoja i ometanja.

Uklanjanje neželjene pošte

Skeniranjem i provjerom e-pošte na sumnjiv kod pomaže u sprečavanju prevaranata i neželjene pošte da dođu do osobnih podataka ili poslovnih podataka.

AVG skener e-pošte

Pomaže u otkrivanju zaraženih ulaznih privitaka prije nego što dobiju priliku oštetiti ili usporiti uređaje. Također, radi kao dodatak za aplikacije e-pošte kao što je Microsoft Outlook ili kao skener za račune e-pošte POP3, SMTP i IMAP.

 

Zaštita na webu

AVG WiFi Guard

Izbjegava nesigurne WiFi pristupne točke koje koriste hakeri upozoravajući korisnike kada njihovo računalo pokuša pristupiti nepoznatoj javnoj ili privatnoj WiFi mreži.

AVG LinkScanner® Surf-Shield

Aktivno provjerava web stranice i upozorava korisnike ako otkrije bilo što sumnjivo.

AVG Online Shield ™

Otkrivanje u oblaku za zaštitu korisnika od opasnih preuzimanja brže nego ikad.

AVG poslovni Firewall

Pomaže u blokiranju hakera koji pokušavaju pristupiti podacima pohranjenim na uređajima i mreži. Također pomaže u sprečavanju zlonamjernog softvera koji preuzima računala ili prijenosna računala i radi na žičanim i bežičnim mrežama.

 

Način rada

AVG Smart Scanner

Smart Scanner skenira uređaje samo kada nisu u upotrebi, tako da vam ne smeta u radu - štedi vrijeme ii omogućava da se usredotočite na svoje poslovanje. Kako bi vrijeme skeniranja svelo na minimum, Smart Scanner također zanemaruje datoteke koje je već skenirao i zna da su sigurne.

AVG nečujni način

Ova posebna postavka daje korisnicima i IT administratorima dodatnu razinu kontrole dopuštajući onemogućavanje nepotrebnih obavijesti.

Zaštita poslužitelja datoteka AVG

Pomaže u održavanju poslovnog integriteta osiguravajući privatnost podataka o kupcima i obavljanje mrežnih transakcija s povećanom sigurnošću.

AVG daljinsko upravljanje

Daljinsko upravljanje omogućuje administratorima daljinsko instaliranje, ažuriranje i konfiguriranje AVG-a na svim uređajima i cijelim mrežama s jednog mjesta. AVG se i automatski ažurira tako da je poslovanje uvijek zaštićeno od najnovijih prijetnji.

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:AVG Internet Security Business Edition (Legacy)