Uvjeti korištenja

Podaci o tvrtci:

Matrix Informatika j.d.o.o.

Jurja Dobrile 6, 52000 Pazin

OIB: 27266771905

MBS: 040315055

Poslovni račun:

Privredna Banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb, Hrvatska

IBAN: HR0323400091110616419

SWIFT: PBZGHR2X

UVJETI KORIŠTENJA

U sve navedene cijene proizvoda i usluga uračunat je PDV. Prilikom narudžbe molimo odabrati način plaćanja i preuzeti instalacijsku datoteku.

PLAĆANJE

Tri su opcije plaćanja u AVG/Avast online trgovini:

  • Plaćanje po ponudi na transakcijski račun naše tvrtke
  • Plaćanje karticom preko Corvus Pay Gateway usluge za kartično plaćanje
  • Plaćanje preko KEKS Pay usluge za plaćanje na webshopu.

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA

Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku. Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

OBAVIJEST O NAČINU PRIGOVORA POTROŠAĆA

Sukladno čl. 10. st. 1. – 3. Zakona o zaštiti potrošaća (NN 41/14) Obavještavamo potrošače da nam eventualni prigovor mogu dostaviti na adresu:

Matrix Informatika j.d.o.o.

Jurja Dobrile 6, 52000 Zagreb

ili na e-mail info@matrixinformatika.hr

Sukladno čl. 10. st. 5. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14), na pisani prigovor odgovorit ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Molimo vas da obavezno napišite svoje podatke: ime i prezime te adresu dostave.

REKLAMACIJE I POVRATI

U slučaju određenih reklamacija, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo Vas da nam se javite u roku od 48 sati od primitka. Kupac je dužan uputiti reklamaciju našoj tvrtci i to e-mailom na info@matrixinformatika.hr, telefonski na telefon: 095 211 4748 ili pismeno u zakonskom roku od 14 dana.

Pravo na reklamacije kupac/korisnik stječe ako:

  • Proizvod nije isporučen po uputama iz narudžbe
  • Proizvod ne odgovara standardima

Pri preuzimanju proizvoda provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, te je kupac dužan usporediti primljene proizvod s računom, ukoliko nešto nedostaje, to je odmah nužno napomenuti jer se naknadne reklamacije neće uvažavati. Sve navedene pritužbe riješiti ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno primateljem proizvoda.